O NAMA

O NAMA

Duo Mont firma je specijalizirano poduzeće za izradu i montažu PVC stolarije, PVC ostakljenih fasada, PVC sjenila za sunce (rolete, grilje, žaluzine, brisolei), te drugih PVC konstrukcija.

Koristimo materijale od renomiranih proizvođača PVC profila, te nudimo kompletnu izradu PVC proizvoda u svim bojama RAL-a i DECORAL-a (plastifikacija profila – imitacija drveta).

Tržište i povjerenje klijenata širom Bosne i Hercegovine osvojili smo kontinuiranim stručnim i praktičnim osposobljavanjem našeg profesionalnog tima, koji uspješno u svakodnevni rad ugrađuje najnovija svjetska tehnološka i tehnička znanja iz ove oblasti, uz suradnju s vrsnim dobavljačima i kooperantima.

Time smo osigurali i ponudu pvc i alu stolarije koja predstavlja sintezu najnovijih tehnoloških rješenja, dugogodišnjeg iskustva i vrhunske kvalitete!

Obzirom na interes i potražnju u ponudu smo uvrstili i kvalitetnu PVC stolariju, sa pet i šest komornim profilima u raznim bojama, a sve prema Vašem odabiru.

Radimo  GELAN PROFIL

Radimo i ALU STOLARIJU

Uz višegodišnje iskustvo te vrhunske reference, spremni smo odgovoriti na najveće zahtjeve naših klijenata iz bilo kojeg dijela našeg poslovanja.Ako imate nedoumice u vezi Vašeg zimskog vrta, zatvaranja lođe ili zatvaranja objekta, obratite nam se s punim povjerenjem.Vrlo rado ćemo Vam pomoći stručnim savjetom te izvršiti izmjere, napraviti ponudu i u konačnici dovršiti posao na obostrano zadovoljstvo.

NAŠA MISIJA

sigurnost

SIGURNOST

Sigurnost je najbitnija stavka u svakom našem projektu, misija nam je i dalje biti prvi kada je sigurnost u pitanju.

zajednica

ZAJEDNICA

Uključivanje i podrška zajednice cini srce ove kompanije

slika-73808-5666cbd4947df-velika

Tehnika

Struktru pravimo tako da bude “zelena” za okoliš i doprinosimo prirodi.

Želite znati još o nama, pišite nam preko kontakt forme