Servisi

 • STAKLO

   Izo stakla koja ugrađujemo u našu stolariju mogu biti debljine 24, 36 i 40 mm dvoslojna ili troslojna. Moguće su kombinacije klasičnih izo stakala, zatim niskoenergetskih LOW – E stakala kao i izo stakla punjenih plinom zavisno na što se stavlja naglasak ( buka ili termička zaštita ).

 • ROLETNE

  U prilici smo da Vam ponudimo roletne od aluminijuma sa izolacijom i bez izolacije. Svi tipovi roletni otvaraju se ručno na gurtnu rolo trake, ručno reduktorom na kurblu i pomoću elektromotora ili daljinskom komandom. Konstrukcija je takva da su postojani na atmosferske uticaje. Lako se montiraju a sve parametre izrade (oblik, dimenzije i boje) određuje kupac.

 • OGRADE

  Prepustite se mašti i odaberite kako da izgleda Vaša ograda, vrata (kapija) klizna ili dvokrilna (sa motorom ili bez). Rado ćemo Vam pomoći besplatnim savjetom i besplatnim dolaskom u Vaš dom na mjerenje i procjenu.

 • ZIMSKI VRTOVI I LOĐE

  Uz stručno planiranje i kvalitetnu izvedbu moguće je konstruirati i izgraditi zimski vrt, te ga pretvoriti u prostorije u kojima možemo boraviti tijekom cijele godine. Pretpostavka za to je: kvalitetno ostakljivanje prostora s besprijekornom izolacijom i dostatnim prozračivanjem.

 • PROZORI

  Naša gotova PVC stolarija izrađuje se od GEALAN profila kojeg odlikuje dugovječnost, visoka kvaliteta i sigurnost, dobra toplinska i zvučna izolacija, estetska dotjeranost i ekonomičnost, te mali troškovi održavanja. PVC profili su ojačani čeličnim pocinčanim profilima.

 • VRATA

  PVC ulazna vrata su najvažniji element na fasadi svake kuće. Ona izražavaju individualnost i životni stil vlasnika. PVC ulazna vrata moraju biti besprijekorna, kako u pogledu estetike, tako u pogledu funkcionalnosti i sigurnosti.

Ukoliko imate potrebe za servisima koje radimo -->